Werkwijze

ZAKELIJK

 

Als eigenaar of gebruiker van een zakelijk kantoor denkt u ongetwijfeld zo nu en dan na over uw werkomgeving en die van uw collega's en medewerkers; past mijn kantoor nog wel bij deze tijd? Wil ik nieuw meubilair of betrek ik een geheel nieuw kantoor/pand ? Vervolgens wilt u graag weten hoe het geheel efficient ingedeeld kan worden en wilt u advies over meubels, licht en kleur binnen een passsend budget.

Of het nu gaat om een compleet kantoor, wachtruimte, een balie of een ontvangstruimte, bij mij wordt het zeker geen 'dertien in een dozijn' ontwerp.... Mijn kracht ligt in het vinden van creatieve oplossingen die niet voor de hand liggen. Een mooie samenhang onstaat namelijk door het verbinden van alle vlakken in de ruimte; niet alleen de vloer, maar ook de wanden en plafonds zijn bepalend.

Investeren in een goed ontwerp is een investering in uw bedrijf!

Ik kom graag bij u langs voor een vrijbijvend kenningsmakingsgesprek om met u mee te denken over wat de mogelijkheden zijn en op basis van uw wensen maak ik een passende offerte.

 

 

PARTICULIER

Wilt u een inrichtingsadvies van een bestaande of nieuw te bouwen ruimte ? Ieder advies begint met een vrijblijvend gesprek waarin ik bij u langs kom om te bespreken wat de wensen en mogelijkheden zijn. Pas daarna beslist u of u van een van onderstaande opties gebruik wilt maken.

MONDELING ADVIES (max. 2 uur): voorstel indeling + kleuradvies op basis van bestaande meubels

€ 150,- per ruimte

 


 

LICHTADVIES: intakegesprek + voorstel verlichting + voorstel materiaal/stijl + plattegrond

€260,- per ruimte

 


 

INRICHTINGSPLAN : intakegesprek + moodboard + plattegrond met aanzichten  + kleur/materiaaladvies + meubelvoorstel

2D € 450,- per ruimte

3D € 650,- per ruimte

 


 

TOTAALPLAN : inrichtingsplan + lichtplan

€ 625,- per ruimte

 


 

TOTAALINRICHTING VAN GEHELE WONING OP BASIS VAN OFFERTE

Bovenstaande prijzen zijn inclusief 21% BTW